CAPPR

Met een passie voor sales, marketing, mensen, verbinding en creativiteit, is mijn carrière een boeiende mix geweest van ondernemerschap en mensgericht denken. Het recruitment vak kwam bijna vanzelf op mijn pad, dankzij mijn onwrikbare ondernemersgeest en de waarde die ik hecht aan persoonlijke relaties. Mijn ervaring in het dynamische domein van accountmanagement heeft me geleerd om te streven naar meer menselijke en betekenisvolle verbindingen.

Voorstellen

Na een inspirerende omweg in de wereld van de kapsalon, waar ik met mijn diverse vakdiploma’s, slimme sales- en marketingcampagnes en uitgebreide netwerkevenementen met positieve recensies en lokale televisieaandacht nieuwe hoogten bereikte, ben ik trots om CAPPR Recruitment & Consultancy te presenteren. Met meer dan 20 jaar bewezen successen in deze velden, omarm ik met trots de mogelijkheid om jou, zowel als bedrijf als kandidaat, van harte welkom te heten bij CAPPR Recruitment & Consultancy.

Visie

Bij CAPPR staat het cultiveren van duurzame en hoogwaardige relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers centraal in onze bedrijfsvisie. In een snel veranderende maatschappij waar technologie menselijk contact dreigt te vervangen, erkennen we de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Terwijl we streven naar een snelle plaatsing van kandidaten wanneer nodig, blijven we vastberaden om kwaliteit boven kwantiteit te stellen en het menselijke aspect voorop te houden.

Moderne middelen worden natuurlijk geïntegreerd in onze wervings- en selectieprocessen, terwijl we tegelijkertijd de nadruk leggen op efficiëntie in alles wat we doen. Onze “people first” benadering blijft de kern van onze bedrijfswaarden, met een sterke focus op het cultiveren van optimale samenwerkingen met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Door deze kernwaarden als onze leidraad te hanteren, streven we naar duurzame en betekenisvolle relaties die de tand des tijds doorstaan.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Maak jobalert

Job Alert

Close icon

locatie

category

dienstverband